Jump to content
Sign in to follow this  
Jake8pi

Transmition Bug

Recommended Posts

Sometimes when there is an incomming transmition, there appears to be a speach frame that is skipped between "Incoming Transmition" and the start of the transmittion. It appears to flash on the screen just before the transmition begins.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello and thanks for your bug report ! 

Can you give us some information about you OS, graphic card, ram and processor please?

Do you, by any chance, have any recollection of what happened in this dialog so that we can try to reproduce it with the same dialog?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue just about every time the game starts a transmission conversation. It flashes an empty frame then begins the transmission as expected.

Windows 10 Home v1803, NVIDIA GeForce GTX 1070, 16 gb ram, i7-6700K cpu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @EatMeReturns. The bug you're describing seems to be only a visual glitch on the center dialog box when it appears. Thank you for the report. It's been there for quite a time now. We will obviously fix it at some point. But be assured you're not missing anything.

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×